HSH Internship

img_1260

HSH INTERNSHIP

Haaveiletko ulkomaille lähdöstä, mutta koulu vie kaiken ajan? Mitä jos suorittaisitkin työharjoittelusi Keniassa?

Harjoittelu HSH:n projekteissa on hyvä mahdollisuus kokeilla oman alan siipiä kansainvälisellä kentällä. HSH:n toimintaympäristö tarjoaa ainutlaatuiset puitteet työskentelylle tärkeiden arvojen parissa ja samalla uudesta kulttuurista oppien.

 

KENELLE

Harjoittelu HSH:n projekteissa sopii ammattikoulu, AMK, YAMK tai yliopiston opiskelijalle. Projektimme toimivat laajasti monilla eri aloilla. Tähän mennessä projekteissamme on suorittaneet harjoitteluita mm. sosionomit, lähi- ja sairaanhoitajat, sekä yliopiston opiskelijoita. Otamme mielellämme harjoittelijoiksi opiskelijoita monilta eri aloilta.

Kysy lisätietoja, jos pohdit löytyisikö sinun alallesi sopivia työtehtäviä ja projekteja!

 

PROJEKTIT JA TYÖSKENTELY

Pyöritämme projektiemme osalta viikko-ohjelmaa, joka vaihtuu viikottain ja koostuu useista eri työtehtävistä ja projekteista. Työharjoittelijat osallistuvat sovittuihin viikko-ohjelmiin ja tämän lisäksi he keskittyvät johonkin tiettyyn oman alansa projektiin tai työtehtävään. Lisätietoja projekteistamme voit lukea osoitteesta: www.homestreethome.fi

 

MAJOITUS

Majoitamme vapaaehtoistyöntekijät ja harjoittelijat Makongenin kylässä Host-perheissä. Makongenin kylä on pieni, 2500 ihmiset kylä meren rannalla. Tulotaso on keskimäärin 1$ päivässä. Perheissä ei ole juoksevaa vettä ja sähköä on saatavilla rajoitetusti. Vapaaehtoisilla/harjoittelijoilla on perheissä oma huone. Halutessaan lähteä voi myös yhdessä kaverin/kumppanin kanssa ja majoittautua samaan perheeseen.

 

HINNAT

Hinta sisältää majoituksen lisäksi täyden ohjauksen työhön sitä ennen ja sen aikana. Paikan päällä vastuuhenkilömme on jatkuvasti käytettävissä ja valmiina auttamaan kaikissa tilanteissa. Lisäksi tiimimme auttaa ja neuvoo mielellään kaikessa niin ennen matkaa, kuin sen aikanakin.

Ensimmäinen kuukausi 400€

Seuraavat kuukaudet 350€

Majoitus Host- perheessä (sis. 3 ateriaa päivässä)

(Alle kuukauden mittaisissa matkoissa hinta lasketaan tilanteen ja pituuden mukaan.)

 

Kuljetus Mombasan lentokentältä kylään 50€/suunta (vapaavalintainen)

 

MITEN MUKAAN?

Ota yhteyttä koulusi kv-koordinaattoriin ja keskustele hänen kanssaan.

Keskustele myös kyseistä harjoittelua ohjaavan opettajan kanssa ja selvitä harjoittelua koskevat tavoitteet ja kohdevaatimukset.

Tämän jälkeen kirjoita itsestäsi lyhyt esittely, jossa tulee ilmi tutkintosi, koulusi ja harjoittelua koskevat yksityiskohdat. Liitä mukaan myös motivaatiokirje. Lähetä tiedot osoitteeseen: homestreethome@outlook.com