Vapaaehtoistyö

Vapaaehtoistyö Suomessa

Kaipaamme jatkuvasti apukäsiä Suomessa varainkeruu -tempauksissa ja -tapahtumissa.

Vapaaehtoisten tarpeesta tiedotamme Facebook-sivuillamme aktiivisesti. Voit myös tarjota osaamistasi tai ideoitasi laittamalla meille viestiä Facebookin tai sähköpostin kautta. (homestreethome@outlook.com)

 

Vapaaehtoistyö Keniassa

HSH:n vapaaehtoiseksi voit lähteä myös paikanpäälle.

Home Street Home:lle vapaaehtoisuus tarkoittaa vilpitöntä, sydämellä tehtävää työtä, jolla on merkitys. Työsi myötä voit muuttaa yhden tai useamman ihmisen elämän.

Hienointa ei kuitenkaan edes aina ole lopputulos, vaan matka, minkä kuljet sitä kohti. Työ voi olla fyysisesti ja henkisesti todella raskasta, ja lopulta kun pääset siihen pisteeseen, kun näet ja koet työsi vaikutuksen ja sen kiitollisuuden paikallisissa, olet saanut sen palkinnon, mitä ei voi rahassa mitata.

 

 

Vapaaehtoisprojektimme pyörivät lasten hyvinvoinnin ja kyläyhteisön elintason parantamisen ympärillä. Projektit saattavat vaihdella vuodenajan ja tilanteen mukaan.Voit kysyä lisätietoa projekteista sähköpostitse: homestreethome@outlook.com

 

Otamme vapaaehtoisia töihin koulutustaustasta riippumattomasti. Meille ei ole oleellista, oletko suorittanut korkeakoulututkinnon tai päässyt ylioppilaaksi. Meille tärkeintä on motivaatiosi ja psyykkinen hyvinvointisi.

Vapaaehtoiseksi päästyäsi, suunnittelemme työtehtävät niin, että ne tukevat vahvuuksiasi ja tutkintoja/työkokemustasi. Näin työnteko on paitsi tehokasta, myös mielekästä kaikille.

 

Vapaaehtoistyön hinnasto:

Hinta sisältää majoituksen lisäksi täyden ohjauksen työhön sitä ennen ja sen aikana. Vastuuhenkilömme on jatkuvasti käytettävissänne ja valmiina auttamaan kaikissa tilanteissa.

Hintaan sisältyy myös täysi konsultointi ja opastus Suomessa ennen matkaa. Autamme mielellämme kaikessa mitä tarvitsette niin ennen matkaa, kuin sen aikanakin.

 

Ensimmäinen kuukausi 400€

Seuraavat kuukaudet 350€

Majoitus Host- perheessä (sis. aamupala, lounas, illallinen, myös viikonloppuisin)

Alle kuukauden mittaisissa matkoissa hinta lasketaan tilanteen ja pituuden mukaan.

 

+ Kuljetus Mombasan lentokentältä kylään

50€/suunta

 

Hintoihin ei sisälly:

  • Lennot (Helsinki – Mombasa), vapaaehtoinen on itse vastuussa matkanhankinnasta ja kuluista.
  • työpaikkakuljetukset/muu liikkuminen (Matatu/Tuktuk/pikipiki/Bussi)
  • vapaa-ajan vietto/matkustelu (vapaaehtoinen saa viettää viikonloput oman mielensä mukaan)

 

Vapaaehtoiseksi voit hakea tällä lomakkeella. Kirjoita erityisesti motivaatio- kohta huolella. Hakemuksen käsittelyn jälkeen otamme teihin yhteyttä ja sovimme tapaamisen, jonka jälkeen keskustelemma aiheesta tarkemmin.

 

Nimi (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Koulutus

Työkokemus

Harrastukset

Motivaatio

 

volunteering