Home Street Home

Tule kummiksi

Haluatko auttaa lasta, joka tarvitsee tukea elämäänsä? Meidän kautta se on mahdollista, pienelläkin summalla voit olla suureksi avuksi. Tule kummiksi, me viemme avun perille!

 

Auttajaksi

Jo pienellä summalla olet suureksi avuksi

Haluaisitko sinäkin kummiksi?

HSH Trust on Home Street Home:n kummijärjestelmä, jonka avulla etsimme Suomesta kummeja lapsille ja nuorille jotka tarvitsevat tukea elämässään. Jokaista lasta autetaan henkilökohtaisten tarpeiden ja vaatimusten mukaisesti, joten toiminta ei ole kaavamaista.

Käymme tapaamassa perheitä/lapsia vähintään kerran kuukaudessa. Kotien lisäksi vierailemme lasten kouluilla, olemme yhteyksissä opettajiin ja seuraamme koetuloksia. Joidenkin lasten kohdilla olemme tasaisin väliajoin mukana myös mm. lääkäri- tai fysioterapia käynneillä.

Vierailuiden lisäksi työhömme kuuluu tarvelistojen ylläpito. Jokaisella vierailulla katsomme läpi lapsen koulutarvikkeet, koulupuvun kunnon ja juttelemme sekä lapsen, että vanhempien/huoltajien kanssa lapsen tarpeista. Tarpeet kirjataan ostoslistaan ja kiireellisyydestä riippuen ostokset hoidetaan ja toimitetaan lapselle mahdollisimman pian. Erityisesti pienet ja nopealla aikataululla tehtävät hankinnat teemme Ukundassa, mutta pidemmät ostoslistat ja erikoisemmat hankinnat teemme Mombasassa.

Hengenpelastajia

Kummitasot

1. Taso – perustaso
Perustaso on kummin velvollisuus. Se kattaa lapsesta riippuen lapsen sen hetkisen perustarpeen. Perustasolle lasketaan koulumaksut, koulukirjat ja muut tarvikkeet, koulupuvut ja lapsen henkilökohtaisten ongelmien ratkaisu mahdollisuuksien mukaan. Lisäksi pidämme lapselle pientä hätävara bugjettia, jolla kustannetaan hätätilanteessa yllättävät menot kuten lääkärikulut.

HSH Trust – Kummin perustuki on 25€/kk.

2. Taso – Extra
Extran voi halutessaan hankkia lapselle perustason lisäksi joko kertaluontoisesti tai jatkuvasti.

Esimerkkejä extra-paketeista:

– Ruokalähetys
– Vaatteita
– Harrastevälineitä
– Tarvikkeita kotiin

Extra -tasoon panostamasi summan voit itse määritellä.

Minimisumma 10€.

Voit hankkia lapselle esimerkiksi 50€ arvosta ruokaa. Tai 25€ arvosta tarvikkeita kotiin.

3. Taso – kummilahja
Kummilahja on jotain henkilökohtaista kummilta lapselle. Se voi tarkoittaa lähetystä Suomesta tai henkilökohtaisesti suunniteltuja hankintoja lapselle Keniassa. Kummilahjan toteutus suunnitellaan aina yhdessä HSH tiimin kanssa. Kummilahjasta aiheutuvat kulut lasketaan aina tapauskohtaisesti.

Esimerkkejä kummilahjoista:
– Kirjeen lähetys Suomesta
– Paketin lähetys Suomesta
– Päiväretken järjestäminen
– Perheen asunnon korjaus
– Sähköjen vetäminen perheelle

Muuta huomioitavaa

Kummina toimiminen ei velvoita muuhun kuin tason yksi tarpeisiin, tasot 2 ja 3 ovat vapaasti valittavia.

Täytä lomake

Ryhdy kummiksi

Ryhdy HSH Trust -kummiksi alla olevalla kaavakkeella. Saat vastauksena sähköpostiisi lapsen profiilin ja kirjeen uudelle kummille.

HUOM! Olemme saaneet viestisi, kun lomakkeen lähetyksen jälkeen ruudulle ilmestyy teksti ”Kiitos hakemuksesta! Olemme yhteydessä mahdollisimman pian”.

Löydä meidät

Ota rohkeasti yhteyttä

Home street home ry / Kenya

HSH Rescue Office
Next to the main road, Kona ya chief
Ukunda
Viola Wallenius
+254 798 068 223

Salim Abdalla 
+254 701 665718

 

Home street home ry / Finland

Home Street Home ry
Koivutie 18
42300 Jämsänkoski
homestreethome@outlook.com
Viola Wallenius
+358 400 857 305

 

© Home Street Home ry 2018

Designed by Artio