HSH CENTER

LAHJOITA

HSH Center on järjestömme pääprojekti. Tavoitteemme on HSH Center -hankkeen kautta vaikuttaa alueemme pitkän aikavälin kehitykseen tuomalla kaikkein kriittisimmät palvelut niitä eniten tarvitseville.

HSH Center toimintakeskus koostuu tyttöjen koulutus-keskuksesta, vastaanottoklinikasta, cp- ja kehitysvam-maisille lapsille suunnatusta päiväkodista, 3-vuotiaille suunnatusta leikkikoulusta, sekä kirjasto- ja opiskelutiloista.

Koulutuskeskuksemme on toteutettu yhteistyössä Kalevala Korun kanssa.

HSH Health Clinic

HSH Health Clinic

HSH Health Clinic -hankkeen tavoitteena on tarjota laadukkaita terveyspalveluja kaikkein heikoimmassa asemassa oleville perheille Makongenin kylässä ja lähialueilla. Asiakkaamme saapuvat klinikalle hakemaan apua ja hoitoa mm. erilaisiin tulehduksiin, ihotauteihin, haavojen ja erilaisten trooppisten tautien hoitamiseen. Lisäksi klinikkamme tarjoaa ilmaisia ehkäisypalveluita, sekä yleistä terveysneuvontaa kaikissa terveyteen ja hyvinvointiin liittyvissä kysymyksissä. 

Klinikkamme palvelee ihmisiä maanantaista perjantaihin klo 8–16. Klinikkaamme johtaa paikallinen yleislääketieteen ammattilainen Cecilia.

 

10 532

HOIDETTUA POTILASTA 2021-2023

HSH Daycare Center

HSH Day Care Center

Meidän HSH Day Care Center on cp- ja kehitysvammaisille lapsille suunnattu päiväkoti, joka toimii toimintakeskuksemme yhteydessä, Makongenin kylässä. Päiväkotimme tarjoaa lapsille päiväkotitoiminnan lisäksi yksilö- ja ryhmäterapiaa, kuten fysio-, toiminta- ja puheterapiaa. Tarkoituksenamme on tukea erityisessä tarpeessa olevia lapsia oppimisessa sekä tärkeiden taitojen kehittämisessä.  

HSH Children’s Playgroup

HSH Children’s Playgroup

HSH Children’s Playgroup leikkikoulu on suunnattu 3-vuotiaille lapsille, joiden on tarkoitus aloittaa esikoulussa seuraavana lukuvuonna. Projektin tavoitteena on tarjota korkealaatuista varhaiskasvatusta ja tukea lapsille.

Varhaiskasvatuksen opettajamme Sumaiya vetää leikkikoulua joka päivä aamusta puoleenpäivään. Leikkikoulu on sen oppilaille ilmainen. Opetuksen ja aktiviteettien lisäksi päivään kuuluu myös annos puuroa. 

28

LASTA SUORITTI LEIKKIKOULUN VUONNA 2023

HSH Library & Study Room

HSH Library & Study Room

Kirjasto- ja opiskelutilaprojektin tarkoituksena on tarjoa kaikille lapsille mahdollisuus käyttää oppikirjoja ja materiaaleja opetusajan ulkopuolella. Keskukseltamme löytyvä kirjasto on avoinna kylän lapsille, nuorille ja aikuisille. Kirjastolta löytyy oppikirjoja, kertauskirjoja, romaaneita, pelejä ja oppivälineistöä.

Järjestämme kirjastollamme lisäoppitunteja, työpajoja ja erilaisia koulutuksia. Lisäksi järjestämme koulujen loma-aikoina erilaisia loma-ajan aktiviteetteja ja oppitunteja peruskoulu- ja lukioikäisille lapsille ja nuorille.

 

HOME STREET HOME RY
Kenya
HSH Center
Makongeni village
Kinondo location
Msambweni sub-county
Kwale county, Kenya
Viola Wallenius +254 798 068 223
Salim Abdalla +254 701 665718
Finland

Home Street Home ry
Koivutie 18
42300 Jämsänkoski
homestreethome@outlook.com
Viola Wallenius +358 400 857 305

VERKKOPANKKI LAHJOITUS

IBAN: FI07 4500 0010 0657 50 
Saaja: Home Street Home ry 
Viesti: Kerta- /kuukausilahjoitus 
*Valitsemasi summa* 
Rahankeräyslupa: RA/2021/1657 

MOBILEPAY LAHJOITUS
MobilePay numero: 10309
Kategoria: Lahjoitus TAI kategorisoitu lahjoituskohde
*Valitsemasi summa*
Rahankeräyslupa: RA/2021/1657