HSH Trust on Home Street Home:n kummijärjestelmä, jonka avulla etsimme Suomesta kummeja lapsille ja nuorille jotka tarvitsevat tukea elämässään. Jokaista lasta autetaan henkilökohtaisten tarpeiden ja vaatimusten mukaisesti, joten toiminta ei ole kaavamaista.

Käymme tapaamassa perheitä/lapsia tasaisin väliajoin. Kotien lisäksi vierailemme lasten kouluilla, olemme yhteyksissä opettajiin ja seuraamme koetuloksia. Joidenkin lasten kohdilla olemme tasaisin väliajoin mukana myös mm. lääkäri- tai fysioterapia käynneillä.

Vierailuiden lisäksi työhömme kuuluu tarvelistojen ylläpito. Jokaisella vierailulla katsomme läpi lapsen koulutarvikkeet, koulupuvun kunnon ja juttelemme sekä lapsen, että vanhempien/huoltajien kanssa lapsen tarpeista. Tarpeet kirjataan ostoslistaan ja kiireellisyydestä riippuen ostokset hoidetaan ja toimitetaan lapselle mahdollisimman pian. Erityisesti pienet ja nopealla aikataululla tehtävät hankinnat teemme Ukundassa, mutta pidemmät ostoslistat ja erikoisemmat hankinnat teemme Mombasassa.