Toimimme yhteistyössä Kwalen piirikunnan ministeriön lasten palveluiden toimiston kanssa. Yksi yhteistyöprojekteistamme on HSH Home base care.

Lasten palveluiden toimisto vastaanottaa vuosittain satoja lapsiin ja nuoriin kohdistuvia hyväksikäyttö-, pahoinpitely- ja hylkäämistapauksia Kwalen piirikunnan alueella. Näiden lisäksi alueella on paljon pakkoavioliiton uhreja, teini-äitejä sekä lapsia, jotka ovat syystä tai toisesta joutuneet keskäyttämään koulun.

HSH Home base care -projektin tarkoituksena on tukea näitä erikoistapauksia.

Tuemme lasta tai nuorta hänen henkilökohtaisten tarpeidensa mukaisesti. Joskus työ on aloitettava kodin tai sijaisperheen löytämisellä, joskus tapausta on mahdollista tukea suoraan kotiin.

Tukeemme sisältyy lapsen tilanteesta riippuen kuukausittainen tukipaketti (sis. perustarvikkeita, ruokaa, vaatteita ja hygieniatarpeita), terveysavustus, koulutustuki, sekä lapsen tilanteeseen kohdistuva erikoistuki. – joko yksi, useampi tai kaikki edellä mainituista.

Projektin tarkoituksena on paitsi tukea lasta tai nuorta hänen tämän hetkisessä elämän kriisissään, myös kannustaa ja tukea kohti tulevaisuutta.